Administratörer kan kontrollera antalet använda signaturer under 45 dagars tidsperioder i Visma Signs kontoinställningar. Gå till Inställningar -> Abonnemang -> Transaktioner:


För närvarande är det inte möjligt att kontrollera signaturbelopp från en längre tidsperiod på en gång direkt från kontot.


Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg.





Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.