Du kan delta i gemenskapsdiskussioner, följa gemenskapsmeddelanden och -sektioner, samt spåra dina stödförfrågningar när du registrerar dig på Visma Sign support sidor. Registreringen är snabb. Öppna supportsidorna på: https://support.vismasign.fi/sv-SE/support/home och klicka på "Sign up" högst upp på sidan.

Klicka på knappen "Registrera dig hos oss" på höger sida av sidan

Skriv in ditt namn och din e-postadress, klicka på Jag är inte en robot och slutligen klicka på Registrera.

Du kommer att få en bekräftelse på din registrering i din webbläsare.

Logga in på din e-post och öppna e-postmeddelandet från Visma Sign support sidor. Avsluta registreringen genom att klicka på länken i e-postmeddelandet. Detta kommer att tillåta dig att sätta ditt lösenord.

E-posten är redan i användning

Om du redan har varit i kontakt med Visma Signs support med din e-post, kan du stöta på ovanstående fel, även om du aldrig har loggat in på supportsidorna. Du kan aktivera ditt användarkonto på supportsidorna genom att gå tillbaka till föregående sida och klicka på Glömt lösenordet?. Du kommer sedan att få ett e-postmeddelande, vars instruktioner du kan följa för att ställa in ett nytt lösenord.