Vår tjänst stöder för närvarande stark autentisering med autentiseringstjänster i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Kan du lägga till en användare till ditt konto som inte har någon av de autentiseringsmetoder som stöds?
Nej. Alla nya användare måste vara starkt autentiserade till tjänsten och kan därför inte läggas till i ett Visma Sign-konto om de inte har möjlighet att starkt autentisera sig med en av ovanstående landsidentifierare.

Kan dokument som skickas via Visma Sign signeras utan stark autentisering?
Ja! Den lätta signaturfunktionen gör det möjligt att signera för vem som helst, var som helst. Avsändaren av inbjudan kan ange den lätta signaturen som signaturmetod i inbjudningsinställningarna. Här du kan hitta mer information om hur du aktiverar ljussignering för en undertecknare, och här du kan hitta en mer detaljerad förklaring av hur ljussignering fungerar ur undertecknarens perspektiv!