For øyeblikket er det ennå ikke mulig å laste ned eller slette flere dokumenter samtidig i Visma Sign. Fremtidige forbedringer av dokumenthåndteringen i Visma Sign er under planlegging, men det finnes ennå ingen spesifikk tidsramme for disse funksjonene.

For øyeblikket kan dokumenter bare slettes og lastes ned ett dokument om gangen.

For selskapskontoer som er registrert etter 19. oktober 2023, kan dokumenter slettes ved å søke etter ønsket dokument i dokumentvisningen, klikke på dokumentnavnet og velge Slett dokument fra de tre punktene i øverste høyre hjørne av siden. For å laste ned et dokument, følg disse instruksjonene.

Hvis kontoen din ble opprettet før 19. oktober 2023, har du fortsatt vårt gamle arkiv i bruk, og du kan finne instruksjoner for sletting her. Dokumenter kan lastes ned fra Dokumenter-visningen via rullegardinmenyen på høyre side av invitasjonen ved å velge Last ned PDF.