Tällä hetkellä asiakirjojen massalataaminen- tai poistaminen ei ole vielä mahdollista. Tulevaisuudessa Visma Signiin on suunnitteilla parannuksia asiakirjojen hallintaan, mutta toiminallisuuksille ei tässä kohtaa ole vielä tarkkaa aikataulua.

Toistaiseksi asiakirjoja voi poistaa ja ladata vain yksi asiakirja kerrallaan.

Mikäli yritystili on rekisteröity 19.10.2023 jälkeen, onnistuu asiakirjojen poisto hakemalla halutun asiakirjan Asiakirjat-näkymästä, klikkaamalla dokumentin nimeä ja valitsemalla sivun oikean yläkulman kolmen pisteen takaa Poista asiakirja. Lataus onnistuu tämän ohjeen mukaisesti.

Mikäli tili on luotu ennen 19.10.2023, on käytössäsi vielä vanha arkistomme ja löydät ohjeet poistoon täältä. Asiakirjojen lataus onnistuu Asiakirjat-näkymässä kutsun oikeassa reunassa olevan pistevalikon kautta valitsemalla Lataa PDF.