Haluatko lisätä uuden käyttäjän?

Yrityksen pääkäyttäjät voivat lisätä tilille uusia käyttäjiä. Käyttäjän lisääminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Mene Visma Sign tilillä kohtaan asetukset.

2. Klikkaa sen jälkeen käyttäjät -painiketta ja valitse näkymässä "lisää uusi käyttäjä".

3. Lisää käyttäjän sähköposti ja tarvittaessa puhelinnumero. Määritä myös mihin käyttäjäryhmään haluat käyttäjän lisätä.

4. Valmista! Käyttäjä saa nyt kutsun liittyä yrityksen tilille.

Kaikkien uusien käyttäjien tulee tunnistautua palveluun vahvasti. Visma Signissa on tuettuna vahva tunnistautuminen Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Hollannin tunnistautumispalveluilla. Tällä hetkellä käyttäjiä joilta ei löydy jonkin edellä mainitun maan tunnistautumispalvelua ei voida lisätä Visma Sign-tileille käyttäjiksi.

Haluatko poistaa ?

Kun käyttäjä lopettaa yrityksessä, on tärkeää, että pääkäyttäjät muistavat poistaa käyttäjän myös yrityksen Visma Sign tililtä. Käyttäjän poistaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Mene Visma Sign tilillä kohtaan asetukset.

2. Klikkaa sen jälkeen käyttäjät -painiketta.

3. Klikkaa poistettavan käyttäjän kohdalta punaista poista -painiketta ja vahvista poisto.

Näin henkilö menettää oikeuden yritystiliin samantien. Hänen yritystilille luomat kutsut säilyvät normaalisti, ne eivät katoa käyttäjän mukana.