Kontonummeret er oppgitt på våre fakturaer i det internasjonale IBAN-formatet, men bankkontoen er i en norsk bank.

Bankkontonummer i norsk format: 81014453075

Vi ber deg fylle ut referansenummeret eller fakturanummeret i meldingsfeltet når du betaler, siden vi ikke bruker norsk KID. På denne måten vil betalingen lettere bli allokert til riktig faktura hos oss. Hvis du fortsatt har problemer med betalingen, er det bare å kontakte oss igjen, så skal vi hjelpe deg.