Mine lagrede søk er visninger som du kan opprette for deg selv, slik at du enkelt kan se de dokumentene som interesserer deg. På denne måten slipper du alltid å stille inn søkekriteriene på nytt hvis du ofte søker etter bestemte dokumenter med de samme kriteriene. Du kan for eksempel bruke et lagret søk når du vil vite når en kontrakt ble signert.

Du kan opprette ditt eget lagrede søk ved å klikke på knappen "Opprett et lagret søk". Skriv inn de ønskede kriteriene og lagre. Søket du har opprettet, vil da alltid være tilgjengelig på startsiden under Dokumenter, bak undermenyen "Mine lagrede søk".

Eksempler

Du ønsker ofte å se arbeidsavtaler som er inngått mellom januar og mars. Ved å lage et lagret søk med kriteriene dokumentnavn "Arbeidsavtale", dokumentstatus "signert" og dato januar - mars, vil du alltid få det ønskede resultatet automatisk ved å åpne dette lagrede søket fra "Mine lagrede søk".