Du kan legge til mottakergrupper for invitasjoner til kontoens innstillinger ved å gå til Innstillinger -> Invitasjoner -> Mottakergrupper -> Legg til ny mottakergruppe.

Du kan skrive inn et navn på gruppen, som også vises i menyen "Last mottakergruppe" når du oppretter invitasjonen. Legg til e-postadressene til underskriverne og, om ønskelig, mobilnumre. Pass på å trykke på + -tegnet etter hver underskriver for å lagre endringene. Til slutt trykker du lagre.

Når du oppretter en invitasjon, kan du bruke mottakergruppen du opprettet. På denne måten legges underskriverne direkte til listen som underskrivere på invitasjonen.