Hvis du glemmer passord eller brukernavn, finner du hjelp på innloggingssiden. Hvis du har tilgang til e-postadressen du brukte som brukernavn for tjenesten, kan du klikke på Glemt passord?. Da vil du motta en lenke i e-posten din. Følg instruksjonene i meldingen for å tilbakestille passordet.

Har du helt glemt hvilken e-postadresse du registrerte deg med eller om lenken for tilbakestilling av passord ikke fungerer, kan du registrere deg som privatperson på https://sign.visma.net/nb/register og deretter logge inn. Tjenesten husker påloggingsinformasjonen din. I forbindelse med dette kan du også oppdatere passordet ditt.

Alle dokumenter, dine rettigheter til ulike selskaper og all annen informasjon forblir det samme som før omregistrering, men dette gir deg nye påloggingsdetaljer (ny e-postadresse og nytt passord).