Den beste måten å begynne å opprette et skjema på, er å først lagre skjemaet med standardinnstillingene helt til fanen Distribusjon. Skjemaet lagres nemlig først når du har gått til distribusjonssiden. Når du deretter åpner skjemaet ved hjelp av redigeringslenken, kan du lagre skjemaet nederst på siden.

Hvordan gjør jeg det?

1. Klikk på knappen Opprett nettskjema

2. Gå gjennom standardinnstillingene frem til distribusjonsfanen, og fyll bare ut de obligatoriske feltene (merk: Bedriftsfeltet er det eneste feltet som ikke kan redigeres i etterkant, så vær forsiktig hvis du administrerer flere bedriftskontoer).

3. Når du er på fanen Oppsett, er skjemabasen nå opprettet, og du kan lukke fanen.

4. Åpne e-posten og klikk på redigeringslenken i meldingen du mottar

5. Begynn nå å bygge skjemaet ditt, husk alltid å lagre skjemaet nederst på siden!

Nettskjemaet er bygget opp ved hjelp av "dra og slipp"-redigering (Drag & Drop). Du trenger altså ingen kodingskunnskaper eller tidligere erfaring med å lage webskjemaer. Ved hjelp av dra og slipp-teknikken velger du datafeltene du vil legge til i skjemaet fra venstre side, og redigerer dem slik du ønsker.