Med rettighetene til bedriftens hovedbruker kan du oppdatere de grunnleggende bedriftsdataene. Med unntak av firma-ID-en kan administratoren redigere alle firmadata.

1. Logg inn på Visma Sig

2. Velg Innstillinger i menyen på venstre side

3. Klikk på "Rediger" på fanen Grunnleggende selskapsinformasjon, som åpner feltene for oppdatering av informasjonen.

4. Oppdater den nødvendige informasjonen i de riktige feltene. Vær oppmerksom på at hvis du legger til en e-fakturaadresse, må du også legge til e-fakturaleverandøren. Opplysningene må alltid inneholde bedriftens postadresse, selv om fakturaene sendes til en e-faktura- eller e-postfakturaadresse. Vi foretrekker elektroniske overføringskanaler.

5. Husk å lagre