Alle Visma Sign-brukere kan redigere sin egen personlig informasjon. Du finner den i menyen under “Min informasjon” etter at du har endret innstillingen til “Bruk som privatperson” i menyen. Hvis du ikke er registrert som bedriftsbruker har du alltid automatisk en privat brukerkonto.

Under “Min informasjon” kan du for eksempel endre e-postadressen din (som også er brukernavnet ditt), endre passordet ditt eller kjøpe flere signaturer for din private konto.