Utfylte skjemaer lagres i bedriftens dokumentter i den mappen som er angitt i skjemainnstillingene. Som standard lagres skjemaet alltid med det navnet som er angitt for skjemaet i feltet Skjemanavn. Hvis du ønsker å tilpasse tittelen, kan du angi at et tekstfelt i svaret skal lagres som en del av skjemanavnet.

Hvordan gjør du det?

Klikk på blyantknappen bak tekstfeltvalget hvis svar du vil lagre som en del av skjemanavnet. Deretter krysser du av for Bruk i dokumentnavn.

Du kan lagre mer enn ett tekstfelt i skjemanavnet, men den totale lengden på skjemanavnet kan ikke overstige 99 tegn.