I Kontakt-fanen kan du angi én e-postadresse som du vil at bekreftelsen på utfylte skjemaer skal sendes til fra din side. 

For at bekreftelsen skal gå ut på riktig måte, må avmerkingsboksen være krysset av i begge innstillingene nedenfor.

Hvis du vil forhindre bekreftelse, fjerner du merket i begge boksene.


Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy.



Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.