Når en invitasjon er sendt, er det ikke lenger mulig å legge til underskrivere i etterkant.

Hvis du vil inkludere en manglende signatur i samme invitasjon, kan du opprette en helt ny invitasjon, eller laste opp dokumentet og deretter samle inn de manglende signaturene manuelt. Som et siste alternativ kan du også opprette en tilleggsprotokoll med henvisning til det opprinnelige dokumentet.

Det er heller ikke mulig å fjerne underskrivere fra en invitasjon når den først er sendt. Men hvis alle andre har signert invitasjonen, er dokumentet fortsatt fullt gyldig med de eksisterende signaturene, og du kan laste ned dokumentet fra Visma Sign-kontolageret. Du kan også avbryte invitasjonen, noe som vil lukke alle åpne invitasjonskoblinger.