Når du har registrert deg for Visma Sign, du vil motta en e-post med en lenke for å bekrefte e-postadressen din. Inntil e-posten din er bekreftet, vil ikke åpne invitasjoner og mottatte invitasjoner vises på kontoen din.

Meldingen er sendt til deg fra visma.sign@visma.com, så sjekk først e-posten din for å se om du finner en slik melding. Husk også å sjekke spam-mappen. Hvis du ikke finner meldingen, kan du gjøre følgende for å få en ny bekreftelseslenke:

1. Logg inn på Visma Sign-kontoen din og velg Min informasjon fra menyen på høyre side.

2. Endre e-posten til noe annet et øyeblikk, f.eks. en personlig e-post, og lagre.

3. Endre e-postadressen tilbake til den riktige umiddelbart, og lagre. Dette vil sende e-postbekreftelsen på nytt.