Med selskapets administratorrettigheter kan selspkapets grunndata oppdateres. Med unntak av organisasjonsnummer, kan admin redigere all firmainformasjon.

1. Logg inn på Visma Sign-tjenesten
  2. Velg "Innstillinger" fra venstre sidefelt
  3. Velg "Endre" på Infomasjon om selskapet, hvoretter feltene for oppdatering av dataene vises
  4. Oppdater den nødvendige informasjonen i den aktuelle delen. Merk at hvis du legger til en Webfakturerings-adresse, må du også legge til informasjon om Webfakturerings-operatør. Opplysningene skal også alltid inneholde virksomhetens postadresse, selv om fakturaene sendes til en e-faktura eller e-postadresse. Fremfor alt foretrekker vi elektroniske overføringskanaler.
  5. Husk å lagre.