Hvis du vil samle inn signaturer i en bestemt rekkefølge, eller hvis det er viktig at for eksempel en bestemt person signerer sist, kan du bruke alternativet Signaturer i rekkefølge i samtalen. Som standard vil invitasjonslenkene gå ut til alle underskriverne samtidig, men med rekkefølgen vil de gå ut én etter én i den rekkefølgen underskriverne er lagt til. Dermed vil den neste i rekken ikke motta en invitasjon før den forrige har signert.

Hvor er innstillingen slått på?

Alternativet for signaturer i rekkefølge finner du under overskriften Signatarer når du oppretter invitasjonen.