Får du feilmeldingen "En bruker med denne e-postadressen eksisterer allerede" når du legger til en ny bruker?

Feilmeldingen indikerer at det allerede er sendt en invitasjonsmelding til denne brukeren, og at invitasjonen fortsatt er aktiv på organisasjonskontoen. Brukerinvitasjoner som venter på bekreftelse, finnes i grått på slutten av brukerlisten. Hvis du vil sende en invitasjon til en bruker på nytt, må du først slette den gamle invitasjonen og deretter legge til brukeren på kontoen på nytt.

Hvis brukeren ikke mottar en invitasjon til firmakontoen, må du kontrollere at invitasjonsmeldingen ikke ligger i søppelpostmappen.