När du sparar ett nytt formulär uppe på fliken Deploy får du ett meddelande till den e-postadress som anges i Visma Sign-inställningarna med en länk för att komma åt och redigera formuläret senare.

Spara meddelandet, eftersom länken i meddelandet gör att du kan öppna formuläret i redigeringsläge och göra ändringar i ditt formulär.

Vem kan redigera formuläret?

Rätten att redigera ett formulär är alltid kopplad till den användare som skapade det, så observera att endast den användare som skapade formuläret kan göra ändringar i det.