När du har fyllt i formuläret och vill börja använda det, bör du avsluta med att kontrollera följande:

1. Styrs de ifyllda blanketterna till rätt mapp i ditt företagskonto? (inställningar - mapp)
  2. Är rätt e-postadress inställd för de bekräftelser som kommer från ifyllda formulär (e-postadress för formulärsvar)?
  3. Är alla obligatoriska fält obligatoriska? (när du klickar på pennknappen bakom urvalet kan du ange om ett fält är obligatoriskt)
  4. Har du använt ifyllnadslänken för att förhandsgranska själva formuläret? Ser allt bra ut?
  5. Har formuläret status publicerad? (första fliken, knappen längst ner på sidan)

Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg