Innan man kan skapa det första Visma Sign webbformuläret måste administratören på kontot aktivera formulärtjänsten från Visma Signs -kontoinställningar. Du kan skapa formuläret även om du inte är administratör, men du kan inte spara formuläret förrän administratören gett dig åtkomst till formulärtjänsten. Om du skapar ett webbformulär, och går till fliken Inställningar, meddelas din organisations administratör via e -post, om att formulärtjänsten måste aktiveras. Administratören får ett meddelande om att aktivera programmet (VismaSign FormsBuilder / Visma Sign Forms).

Så här godkänner administratören aktiveringen av formulärtjänsten:

1. Logga in på organisationens Visma Sign -konto

2. Gå till Inställningar -> Integrationer

3. Visma Sign Forms visas under Serviceanslutningar, där kan du godkänna aktiveringen av tjänsten.

När administratören har godkänt aktiveringen formulärtjänsten, kan du fortsätta redigera formuläret och spara det. Efter den första aktiveringen krävs inga ytterligare åtgärder från administratören. Användare på organisationens konto kan nu skapa nya formulär och redigera gamla direkt genom att logga in i Visma Sign.