Med Visma Sign är det möjligt att signera även utan stark autentisering, i vilket fall signaturen görs genom att rita antingen med ett finger eller en mus. Du kan fastställa i företagets inställningar om det krävs en stark autentisering eller signering utan stark autentisering som grundinställning och om det är möjligt att välja vilken signatur som ska användas när du skapar en inbjudan.

Tillåtna signeringsmetoder definieras under Inställningar > Organisationsinfo > Inbjudningsinställningar > Redigera.

Tillåtna signaturer och standardinställningar kan ändras på följande vis:

Tillåtna signaturtyper: Med det här alternativet kan du ange om stark identifiering, signatur utan stark autentisering eller båda är tillåtna i företagets dokument.

Standard signaturtyp: Det här alternativet bestämmer vilken inställning som är aktiverad som standard då inbjudan skapas.