Varje Visma Sign-användare har möjlighet att redigera sin egen personliga information. Personlig information kan hittas i menyn under Min information efter att du har ändrat inställningen ”använd som privatperson” i rollmenyn. Om du inte har ett företag bakom ditt användarnamn är du alltid automatiskt i ett privat användarkonto.

Under Min information kan du till exempel ändra din e-post, som även fungerar som ditt användarnamn, ändra ditt lösenord eller köpa signaturer för ditt privata konto.