Du kan registrera dig till Visma Sign för eget bruk utan kostnad. Efter registreringen ser du dokumenten du undertecknat med stark autentisering, i tjänstens arkiv (Undantag är dokument som är undertecknade i representation av ett företag). Registrera dig för Visma Sign-webbtjänsten här: https://vismasign.se/

1. Välj Logga in (i rutans högra hörn) och sedan Registrera

2. Fyll i din information i registreringsformuläret.

3. Ta även fram dina personliga bank-ID identifieringsuppgifter.

4. När du har fyllt i formuläret, klickar du på Registrera och identifierar dig med Bank-ID. När du har identifierat dig får du ett bekräftelsemeddelande till e-posten.

5. Följ länken i meddelandet. Om du inte får meddelandet, kontrollera din skräppostmapp i mailen.

6. Efter identifieringen och bekräftelsen av din e-post är tjänsten redo att användas.