Vill du att det signerade dokumentet ska skickas till alla undertecknare automatiskt via e-post efter att alla inbjudna har signerat?

Detta kan göras genom att välja följande två knappar när du skapar en inbjudan:
1. Välj "Skicka dokumentet till undertecknaren efter signering"

2. I slutet av vyn för att skapa inbjudan väljer du "Meddela de inbjudna när alla har signerat"Efter att ha valt dessa två knappar kommer undertecknarna att få det undertecknade dokumentet via e-post när underteckningsprocessen är klar för alla inbjudna.