Med företagets admin-rättigheter kan företagets grunddata uppdateras. Med undantag för Organisations nummer kan admin redigera all företagsinformation.

1. Logga in på tjänsten Visma Sign
  2. Välj "Inställningar" från det vänstra sidofältet
  3. Välj "Redigera" på Organistionsinfo, varefter fälten för uppdatering av data kommer upp
  4. Uppdatera nödvändig information i rätt avsnitt. Observera att om du lägger till en E-faktureringsadress måste du lägga till information också om E-faktureringsoperatör. Uppgifterna ska också alltid innehålla företagets postadress, även om fakturorna skickas till en e-fakturerings- eller e-postadress. Vi föredrar framför allt elektroniska överföringskanaler.
  5. Kom ihåg att spara.