Kun haluat sulkea henkilökohtaisen Visma Sign -tilisi, kirjaudu sisään Visma Sign tilillesi ja vaihda oikean yläreunan roolivalikosta päälle valinta “käytä yksityishenkilönä”. 

1. Valitse valikosta Omat tietoni ja selaa sivulla kohtaan “tilitietojen poistaminen”.

2. Poistu ensin kaikista organisaatioista, johon sinulla on käyttöoikeus.

3. Poista kaikki asiakirjat.

4. Poista lopulta käyttäjätilisi.

Huomaathan, että mikäli olet jonkin yrityksen ainoa pääkäyttäjä, et voi poistaa itseäsi yrityksen tililtä ennen kuin yrityksen tili on suljettu.