Yrityksen pääkäyttäjät voivat lisätä uusia käyttäjiä yrityksen Visma Sign tilille. Käyttäjien lisäys onnistuu tililtä kohdasta Asetukset - Käyttäjät - Lisää uusi käyttäjä. Kun lähetät käyttäjäkutsun, vastaanottaja saa sähköpostin, jossa on linkki ja ohje kutsun hyväksymistä varten.

Mikäli sinulla ei ole pääkäyttäjän oikeuksia, suosittelemme sinua pyytämään tilinne pääkäyttäjää antamaan sinulle oikeudet.

Mikäli yrityksen pääkäyttäjä ei ole tavoitettavissa, voimme lisätä yritystilille uuden pääkäyttäjän asiakaspalvelussamme. Siinä tapauksessa laittaisitko viestiä tukeemme sähköpostitse osoitteeseen tuki.sign@visma.com, niin toimitamme sinulle valtakirjan jota vastaan voimme tehdä käyttäjän lisäyksen. Valtakirjan tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeudellisen allekirjoittama.