Käyttäjäryhmillä hallinnoidaan yrityksen käyttäjien oikeuksia ja rajataan näkyvyyttä arkistossa. Käyttäjäryhmiä voidaan luoda kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi ryhmä. Ryhmälle annetaan oikeus aina yhteen tai useampaan kansioon ja tämä määrittää, mitä käyttäjät näkevät arkistossa.