Brukergrupper brukes til å administrere rettighetene til bedriftsbrukere og begrense deres synlighet i repositoriet. Brukergrupper kan opprettes under Innstillinger > Brukere > Legg til ny gruppe. En gruppe får alltid tilgang til én eller flere mapper, og dette avgjør hva brukerne kan se i repositoriet. 


Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy.




Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.