Du kan registrere deg for Visma Sign som privat bruker helt gratis. Etter registrering vil du se dokumentene du signerte med sterk autentisering, i tjenestens arkiv (Unntak er dokumenter som er signert i representasjonen av et selskap, og dokumenter som er signert 30 dager før registrering).

Registrer deg for nettjenesten Visma Sign her: https://sign.visma.net/nb/register

1. Velg Registrer deg

2. Fyll inn dine opplysninger i registreringsskjemaet.

3. Du må identifisere deg med bank-ID.

4. Når du har fylt ut skjemaet klikker du på Registrer og identifiserer deg med Bank-ID. Når du har identifisert deg, vil du motta en bekreftelsesmelding til e-posten.

5. Følg lenken i meldingen. Hvis du ikke mottar meldingen, sjekk søppelpostmappen i e-posten.

6. Etter identifisering og bekreftelse av e-posten din er tjenesten klar til bruk.