Du kan legge til nøkkelord i dokumentet via arkivet fra fanen Dokumentdetaljer under Ytterligere kontraktsinformasjon.

I feltet Legg til nøkkelord kan du hente tidligere opprettede nøkkelord og enten legge til et tidligere opprettet nøkkelord i dokumentet eller opprette et helt nytt nøkkelord.

Hvis du vil slette et nøkkelord fra dokumentdataene, klikker du på haken ved siden av nøkkelordet du vil slette fra samme visning.