Hvis du vil slette et dokument, kan du gjøre det ved å logge på Visma Sign og gå til dokumenter.

Hvis dokumentet ennå ikke er signert, kan du først avbryte invitasjonen, ved å klikke på Avbryt -knappen. Da vil ingen av de inviterte ikke lenger kunne signere dokumentet fra lenken de mottok.

For å deretter slette dokumentet, kan du klikke på Slett. Hvis invitasjonen allerede er signert, kan du klikke på Slett-knappen direkte. I dette tilfellet vil dokumentet bli slettet fra arkivet, men det vil ikke bli slettet fra arkivene til de andre undertegnerne og vil fortsatt være juridisk gyldig.