Noen ganger kan de enkelte innstillingene i nettleseren du bruker fører til at autentiseringen mislykkes.Derfor anbefaler vi at du først prøver en annen nettleser. Autentiseringsprosessen kan også mislykkes hvis det personnummeret fra godkjenningskanalen og det angitte personnummeret ikke stemmer overens eller underskriveren bruker selskapets BankID istedenfor personlig.