Her trenger du en nettleser og BankID eller mobilsertifikat for å kunne signere. Du trenger hverken å registrere deg i tjenesten eller å oppgi opplysninger om deg selv før du ser hva du skal signere på.

1. Åpne lenken for å komme i gang.

2. Oppgi passordet for å se dokumentet som skal signeres.

3. Klikk på “Forhåndsvis dokumentet”.

4. Velg verifiseringsland og identifiseringsmetode.

5. Klikk på “Signer dokumentet etter identifisering”.

6. Når alle parter har signert, får du beskjed om dette sammen med det ferdigsignerte dokumentet per e-post.

Hvis den som opprettet invitasjonen har valgt at det ferdigsignerte dokumentet ikke skal sendes ut automatisk på e-post, kan du laste det ned direkte eller ved å registrere deg på (“https://sign.visma.net/nb/register”) og deretter logge deg på tjenesten. Dokumenter som har blitt signert med sikker identifisering finner du i arkivet til Visma Sign.