Oppsigelsestiden er én måned. Oppsigelsesfristen begynner å løpe ved utgangen av den kalendermåneden da oppsigelsen ble gitt.

Hvis du ønsker å si opp bedriftens Visma Sign-konto, må du sende oppsigelsen til vårt supportteam på tuki.sign@visma.com. Ingen refusjon vil bli gitt for eventuelle gebyrer som er påløpt på forhånd.

Hvis du har et årsabonnement som du ønsker å si opp, vennligst oppgi i meldingen om du ønsker å si opp abonnementet umiddelbart eller ved utløpet av inneværende abonnementsperiode. Vær oppmerksom på at et årsabonnement faktureres umiddelbart ved begynnelsen av abonnementsperioden, og at det ikke kan gis refusjon for fakturaer som er påløpt på forhånd.

Vi anbefaler at du laster ned dokumentene dine fra arkivet før du avslutter Visma Sign-kontoen din, ettersom originalen av et elektronisk signert dokument er en fil med signaturmarkeringer - ikke for eksempel en utskrift. Vær oppmerksom på at når du avslutter kontoen din, slettes alle mapper, innstillinger, dokumenter osv. De vil ikke være tilgjengelige for deg hvis du registrerer deg på nytt senere.