Signerer du mange invitasjoner du mottar? Hvis du har en Visma Sign-konto, kan du se alle invitasjonene som er sendt til deg for signering i e-postkontoen din under Innboks.

Hva er fordelen med denne visningen?

• Du kan se alle åpne invitasjoner som venter på signering på én gang.
  • Du trenger ikke å åpne lenken til invitasjonen som kom i e-posten/sms-en, du kan åpne invitasjonen direkte herfra.
  • Du kan signere flere dokumenter i samme økt, slik at du bare trenger å logge inn for den første invitasjonen. Resten kan signeres raskere uten at du trenger å logge inn på nytt.

Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy