Administrasjonsrettigheter kreves for å endre bedriftsinnstillinger. Innstillingene er delt inn i fire kategorier: Informasjon om selskapet, brukere, invitasjoner, integrasjoner og transaksjonshistorikk. Du finner en kort beskrivelse nedenfor over hvilke innstillinger som kan redigeres under hver av kategoriene.

Informasjon om selskapet

Øverst i denne kategorien finner du bedriftsinformasjon som navn, adresse, e-faktureringsadresse og operatørinformasjon. Du kan endre skriften for bedriften under menyfarge. Fargen vil bl.a.være synlig i et tekstfelt øverst på siden under signeringsfasen. Angi fargen i RGB-format. Fremgangsmåten for å finne rett fargekode kan du for eksempel finne her: https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp

Under bedriftens standardinnstillinger kan du også laste opp en bedriftslogo ved å klikke på ruten som er opprettet for logoen. Logoen må være i JPG-, PNG- eller GIF-format, og kan ikke være større enn 0,5 MB. Logoen vil være synlig for underskriveren i signeringsfasen. Det kan være lurt å se gjennom signeringssiden etter at du har lagt til logoen og farge på den for å kontrollere at alt ser bra ut. Det kan være nødvendig å beskjære logoen eller velge en farge som er ikke helt lik originalen for at alle elementer skal vises godt.

Under invitasjonsinnstillinger kan du definere hvilke signeringsmetoder bedriften har tillatelse til å bruke. Disse innstillingene avgjør om signering både med og uten sikker identifisering skal være tillatt, i tillegg til hvilke innstillinger som skal settes som standard når en invitasjon opprettes.

Den siste delen inneholder invitasjonsmaler. Bedriftens administratorer kan opprette og redigere invitasjonsmaler for å forenkle prosessen ved opprettelse og utsendelse av invitasjoner.

Brukere

Under Brukere finner du en liste over alle brukere i bedriften, samt de brukergruppene som finnes i kontoen. Du kan legge til, redigere og fjerne brukere og brukergrupper.

Invitasjoner

Under Invitasjoner kan du opprette ferdige meldingsmaler og e-postlister. Med meldingsmaler er det raskt og enkelt å legge til en melding i invitasjonene dine, uten at du må skrive den på nytt hver gang. Du kan forenkle invitasjonsprosessen ved å legge til alle underskrivere på én gang fra e-postlister du har opprettet for mottakergrupper.

Integrasjoner

I denne kategorien finner du alle eksisterende tjenesteforbindelser og integrasjoner som er opprettet for kontoen.

Fakturering

Den siste kategorien hjelper deg å holde styr på hvor mange signaturer som er brukt, slik at du kan se om du bør endre prispakken din hos Visma Sign. På denne siden kan du velge ønsket tidsperiode for antall signaturer og tekstmeldinger som har blitt benyttet. Tidsperioden du kan velge kan være på maksimalt 45 dager. Du kan også bytte prispakke ved å klikke på ønsket pakke og bekrefte dette.