Hvis filen ikke kan legges til når anropet opprettes, og programmet rapporterer "ugyldig verdi", skyldes dette ofte at filen som skal legges til, inneholder noen elementer som Visma Sign ikke kan håndtere. Dette kan for eksempel være åpne tekstfelt.

I slike tilfeller anbefaler vi at du gjenskaper filen i pdf-format ved hjelp av følgende instruksjoner:

• Åpne filen i en forhåndsvisning i nettleseren
  • Klikk på alternativet Skriv ut
  • Velg alternativet "lagre som pdf" fra skrivermenyen og lagre den nye filen herfra
  • Legg til den nylagrede filen i invitasjonen

På denne måten vil lagringen teknisk forenkle filen, hvoretter det å legge til filen i invitasjonen vil fungere som normalt.