Användargrupper används för att hantera rättigheterna för företagsanvändare och begränsa deras synlighet i dokumenter. Användargrupper kan skapas under Inställningar > Användare > Lägg till ny grupp. En grupp ges alltid tillgång till en eller flera mappar och detta avgör vad användarna kan se i dokumenter


Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg.




Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.