Du kan registrera ett nytt företag till Visma Sign, kan du göra det genom länken https://sign.visma.net/sv/register/ . I de egna uppgifterna kan du fylla i samma information som tidigare, när du efter det väljer Jag vill också registrera ett företag / en förening i tjänsten, öppnas alla fält som skall ifyllas för företagets uppgifter.

När du tillslut autentiserar dig med BankID, känner Visma Sign igen dig och kopplar ditt existerande konto till det nya företagskontot.