Ibland är det nödvändigt att ange olika inställningar för olika personer på samma inbjudan. Genom att klicka på Anpassa på höger sida av tabellen för undertecknare, kan man ändra på inbjudans inställningar för specifika undertecknare. Man kan t.ex. byta språk, metoden för leverans av ibjudan, skriva personliga brev etc.

Inställningarna för en enskild inbjudan fungerar på samma sätt som för ett helt dokument, men påverkar bara en specifik inbjudan.