När du lägger till en ny användare får du felmeddelandet "En användare med denna e-postadress finns redan i organisationen"?

Felmeddelandet indikerar att ett inbjudningsmeddelande redan har skickats till den här användaren och att inbjudan fortfarande är aktiv på organisationskontot. Användarinbjudningar som väntar på bekräftelse finns i grått i slutet av användarlistan. Om du vill skicka ett nytt inbjudningsmeddelande till en användare måste du först ta bort den gamla inbjudan och sedan lägga till användaren på kontot igen.

Om användaren inte får någon inbjudan till företagskontot ska dukontrollera att inbjudningsmeddelandet inte finns i skräppostmappen.