Om du vill samla in underskrifter i en viss ordning eller om det är viktigt att t.ex. en viss person skriver under sist, kan du använda alternativet underskrifter i ordning i kallelsen. Som standard går inbjudningslänkarna ut till alla undertecknare samtidigt, men med ordningen går de ut en efter en i den ordning som undertecknarna läggs till. Det innebär att nästa i ordningen inte får någon inbjudan förrän den föregående har signerat.

Var aktiveras inställningen?

Alternativet "Signaturer i sekvens" finns under rubriken Signatärer när du skapar inbjudan.