Om du glömmer ditt lösenord eller användarnamn, hittar du hjälp på inloggningssidan. Om du har tillgång till e-postadressen du använt som användarnamn på tjänsten, kan du klicka på Glömt ditt lösenord?. Då kommer du att få en länk i din e-post. Följ instruktionerna i meddelandet för att återställa ditt lösenord.

Om du helt har glömt bort vilken e-postadress du registrerade dig med eller om länken för återställning av lösenord inte fungerar kan du registrera dig som privatperson på https://sign.visma.net/sv/register och sedan logga in. Tjänsten kommer ihåg din inloggningsinformation. I samband med detta kan du också uppdatera ditt lösenord.

Alla dokument, dina rättigheter till olika företag och all annan information förblir trots omregistrering, men detta ger dig nya inloggningsuppgifter (en ny e-postadress och ett nytt lösenord).