Visma Sign fungerar på så sätt att varje användare endast kan ha en inloggning till tjänsten och alla företags- och personkonton hanteras med samma inloggning.

Ett Visma Sign-konto har en rollmeny i övre högra hörnet, som gör att du kan ändra vyn från ett konto till ett annat. Varje kontomiljö är helt separat från den andra, de hanteras bara med samma referenser.

Om du registrerar dig på nytt och anger en annan e-postadress i dina uppgifter kommer ditt användarnamn att ändras, men du kommer att vara inloggad på samma konto som tidigare. Det användarnamn som du senast använde under registreringsfasen kommer att förbli giltigt.