Uppsägningstiden är en månad. Uppsägningstiden börjar löpa i slutet av den kalendermånad under vilken uppsägningen skickades in.

Om du vill säga upp ditt Visma Sign-företagskonto, vänligen skicka ett uppsägningsmeddelande till vårt supportteam på tuki.sign@visma.com.

Inga återbetalningar kommer att ges för avgifter som uppkommit i förskott.

Om du har en årlig prenumeration som du vill säga upp, vänligen ange i ditt meddelande om du vill säga upp prenumerationen omedelbart eller i slutet av den aktuella prenumerationsperioden. Observera att en årsprenumeration faktureras omedelbart i början av prenumerationsperioden och att inga återbetalningar kan göras för fakturor som uppkommit i förskott.

Vi rekommenderar att du laddar ner dina dokument från arkivet innan du avslutar ditt Visma Sign-konto, eftersom originalet av ett elektroniskt undertecknat dokument är en fil med signaturmarkeringar - inte till exempel en utskrift. Observera att när du avslutar ditt konto kommer alla mappar, inställningar, dokument etc. att raderas. De kommer inte att vara tillgängliga för dig om du registrerar dig igen senare.