Signerar du många inbjudningar som du får? Om du har ett Visma Sign-konto kan du se alla inbjudningar som har skickats till dig för att signera i ditt e-postkonto under Inkorg.

Vad är fördelen med den här vyn?

• Du kan se alla öppna inbjudningar som väntar på din signatur på en gång.
  • Du behöver inte öppna länken till inbjudan som du fick i e-postmeddelandet eller sms:et, utan du kan öppna inbjudan direkt här.
  • Du kan signera flera dokument under samma session, så du behöver bara logga in för den första inbjudan. Resten kan signeras snabbare utan att du behöver logga in igen.